HET KINDERWARENHUIS VOOR BABY'S, PEUTERS EN KIDS.

De leukste kinderboetiek van Brabant met kleding, schoenen en nog veel meer!

Bubbles & Bo is het leukste kinderwarenhuis van Nederland. Je vindt bij ons al het leuks voor baby's, peuters en kids in de leeftijd van 0 tot en met 16 jaar. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeautje, een coole outfit of een seizoensgerelateerd item. Bubbles & Bo biedt een uitgebreid assortiment. Zo hebben we het hele jaar door regenkleding, badkleding en winter/ski-kleding in de collectie. Erg handig als je op vakantie gaat naar een land waar het seizoen anders is dan in Nederland!

Bubbles & Bo is een van de eerste winkels die is opgezet vanuit de integrale beleving van internet en winkel. Off- en online lopen hier naadloos in elkaar over. Iedereen maakt zo op bijzondere wijze kennis met de wereld van de twee robotvrienden: Bubbles & Bo.

EEN UNIEKE WERELD

Bubbles & Bo is meer dan een kinderwarenhuis, het is een wereld op zich. Een unieke beleving, zowel voor groot als klein. Zo kunnen kinderen hun eigen raket afschieten naar de planeet van Bubbles & Bo, waardoor het gevoel wordt gecreeërd dat je daadwerkelijk naar de ruimte reist. Dat is slechts een van de vele leuke dingen die onze winkel rijk is!

TOP BEOORDELINGEN

Onze klanten zijn supertevreden, althans dat zeggen ze zelf! Meer dan 500 klanten hebben ons beoordeeld via onafhankelijke keurmerken, zoals WebWinkelkeur en Echte-beoordelingen.

Zij beoordeelden ons met een 9,4!

De Hovel 44,
5051 NR, Goirle

Maandag: 13:00u t/m 17:00u
Dinsdag t/m donderdag: 10:00u t/m 17:00u
Vrijdag: 10:00u t/m 17:00u*
Zaterdag: 10:00u t/m 17:00u
Zondag: Alleen koopzondag**

*Op vrijdagavond is het mogelijk een afspraak te maken voor Personal Shopping

**Op koopzondag geopend van 12.00-17.00

Get directions

Bubbles & Bo Baby- & Kinderkleding

De Hovel 44
5051 NR Goirle

Telefoon

013-5343905