De winkel van Bubbles & Bo in Goirle

Bubbles & Bo is een van de eerste winkels die is opgezet vanuit de integrale beleving van internet en winkel. Off- en online loopt hier naadloos in elkaar over. Iedereen maakt zo op bijzondere wijze kennis met de wereld van de twee robotvrienden: Bubbles & Bo.

Een unieke wereld

Bubbles & Bo is meer dan een kinderwarenhuis, het is een wereld op zich. Een unieke beleving, zowel voor groot als klein. Zo kunnen kinderen hun eigen raket afschieten naar de planeet van Bubbles & Bo, waardoor het gevoel wordt gecreeërd dat je daadwerkelijk naar de ruimte reist. Een van de vele leuke dingen die onze winkel rijk is!

One-stop-shop

Bij Bubbles & Bo verkopen we een zeer gevarieerd assortiment kleding, schoenen en accessoires. Maar ook boeken en andere leuke spulletjes zijn hier te koop. Er is voor iedereen wat wils. We richten ons op kinderen tussen de 0,5 en 16 jaar en verkopen alles dat deze kids nodig hebben op een plek, volgens het one-stop-shop principe. Genoeg reden om even binnen te lopen en te kijken wat nieuw in de winkel is. Kom dus snel naar onze winkel en stap in de bijzondere wereld van Bubbles & Bo!

Openingstijden

maandag: 13.00 - 17.30 uur
dinsdag: 9.30 - 17.30 uur
woensdag: 9.30 - 17.30 uur
donderdag: 9.30 - 17.30 uur
vrijdag: 9.30 - 17.30 uur
zaterdag: 9.30 - 17.00 uur